-
***Diomond Members***
Odg: GLOBO 4100C
jesi li preskenirao na blindscan, ako nisi nece ti ih nac
-
-
nasao sam i hvala na pomocŤi ostalo cu probati sam skontati a ako zapne oko premiera pitacu jeli ok (t:)
-
-
***Diomond Members***
Nema problema. Drago mi je da si uspio. Meni na pocŤetku nije htio digi pa sam morao rucŤno upisivati ID kljucŤeva.
-
-
jo samo nesto kako da nastimam fox tv srbija on je natlantik birdu 1 ali nikako da nadem signal.
cini mi se da se mora u bissu promjeniti kjluc,ali ja na ovom resiveru neznam gdje tacŤno .kod stronga je pisalo fox kad se ude u kljuceve i lako ih je bilo promjeniti ali ovdje nigdje nisam nasao fox tv u kljucevima .
-
-
Pozdrav!
Prvo treba da nac‘eš signal,onda skeniraj i nac‘i kanal,idi na kljucŤeve pod BISS ,ID u biss obicŤno kod mnogih resivera 1FFF ili 0000 ukucaj kljucŤ i to je to,i nemora da piše fox na kljucŤevima! sretno!
-
-
sve je sredeno drug .hvala na uputama (t:) (t:)
-
-
josip11
Gost
konacno kolega (p:)
znam koliko dugo se zezaš oko toga (l:)
-
-
Globo 4100c
Pozz ljudima dobre volje nov sam u ovome imam resiver globo 4100c pa me interesuje novi softer i gde mogu daga skinem i kljucevi za bulsat unapred hvala....
-
-
pozdrav svima da li moze neko da mi odgovori .....nisam odavno pokusao da otkljucam svoj reciver yumatu globo 4100c odnosno od kada su se zaljucaki negra itd...e da li postoji nacin sada da se ponovo otkljucaju ti kanali i ako moze neko da me uputi u to sve unaprjed hvala
-
-

Prvotno napisano od
ogorain
pozdrav svima da li moze neko da mi odgovori .....nisam odavno pokusao da otkljucam svoj reciver yumatu globo 4100c odnosno od kada su se zaljucaki negra itd...e da li postoji nacin sada da se ponovo otkljucaju ti kanali i ako moze neko da me uputi u to sve unaprjed hvala
ako misliš na digi tv on više ne radi preko ključeva i generalno gledano sad imaš slabo šta dostupno preko ključeva,
najbolje ti je da uzmeš neki linux risiver pa preko cs-a da gledaš programe
PS: ako nije problem da ne pišeš svuda po forumu iste poruke pogotovu ne u upload zonu,
molim modove da obrišu poruku iz sledeće teme:
Posljednji uredio/la veha : 11-03-2012 na 02:04
ARSENAL IT'S NOT JUST A CLUB, IT'S WAY OF LIFE
-
Sljedeći član se zahvalio wold467 na ovoj poruci:
Trenutno vrijeme na forumu: 09:22.