-
GLOBO 4100C
DA LI SU OVI RESIVERI SLIcŚNI YUMATU -KAD JE U PITANJU UBACIVANJE SW .Koji program da koristim za ubacivanje
-
-
Odg: GLOBO 4100C
Molim raju ko zna da mi objasni gdje da nadem program za ovaj resiver.i naravno sw noviji,jer nemam na digiju titlove a na telstaru imam na dva kanala. (t:)
-
-
trenutno je -Model ID 3329C,-SW verzija 1.2.29 EMU.-HW verzija 1.0.00-loader version M3329C 1.0.1-lates update nov 29 2007 .
-
-
***Diomond Members***
Najnovija verzija ti je 1.2.32...
Za ubacivanje mislim da ti je isto ko za opticum -> opticum toolbox (pošto je za serija C 3329)
Imaš na uploadu i sw i sender pod ostali receiveri -> opticum
-
-
***Diomond Members***
InacŤe zadnja verzija toolboxa je 1.7, ali ima 5 MB, a na uploadu mi nece primit (i:)
-
-
jarane možes li mi postaviti kako se ubacuje sw u ovaj res i ako je moguce objasnjenje
-
-
***Diomond Members***
Pozdrav, objasnio sam kolegi @zoky kako se ubacuje na opticum 7000c. http://www.crosatelite.com/forum/index.php?topic=4817.0
Pošto opticum 4000c, 4100c i 7000c, globo 4100c koriste trumanov 3329c softver pa ti ide sa istim senderom.
Ali kao što sam rekao @zokyu ako ti se ne da ubacivati novi soft, upiši rucŤno nove kljucŤeve. Radit ce ti sve osim tps-a jer za njega ceš stalno morat nove kljucŤeve upisivat. Nova verzija 1.2.32 ti ima AU za sve. ZnacŤi da ti se kljucŤevi sami obnavljaju. Pa ti vidi šta ceš napraviti... (p:)
-
-
ma neznam htio sam ubaciti ovaj sw 1.2.32 jer nemam titlove na digiju ,ali nikako da nadem program za obacivanje sw .neke programe sam skinuo ali nikako da startam .pa sam mislio da mi javis gdje mogu detaljne upute .sw sam skinuo kao sto si mi rekao prije .dakle samo mi sadtreba program (t:) (u:)
-
-
***Diomond Members***
Imaš na uploadu. Pod optucumovim receiverima. Pod software imaš softver 1.2.32 -> najnoviji. Onda imaš pod other opticum toolbox 1.5 i 1.7, te program upgrade. To ti je sve isto. Skini bilo koji. Ako skineš opticum toolbox, odaberi na system upgrade. Ako skineš upgrade otvara ti se program koji bi ti se otvorio kad klikneš na system upgrader na toolboxu.
Dakle kad ti se otvori ovakav prozor:

odaberi softvare (.abs format), pod upgrade type odaberi allcode i to ti je to...
Napomena -> receiver ti mora biti iskljucŤen iz struje.
Nakon next-a ukljucŤiš receiver i pustiš da se softver prebaci...
NEMOJ iskljucŤivati receiver iz struje dok traje punjenje jer ceš spalit receiver.
Nakon što završi klikni na finished da ti ne bi opet pocŤeo prebacivati softver.
Imaš li u receiveru listu kanala i favorite???
Kada stavljaš novi soft ti se brišu liste i favoriti.
Da to izbjegneš, pošto si rekao da imaš 1.2.29 softver, možeš napraviti mini upgrade i ubaciti softver.
Mini upgrade ti se nalazi samo u opticum toolbox-u.
(t:)
-
-
kako da ubacim listu kanala ,jeli to komplivano .upravo sada ubacujem sw kako si mi objasnio i puno hvala .jos ako mpže ta lista kanala. (t:)
-
Trenutno vrijeme na forumu: 09:22.