Prikaz rezultata str. 1/4
    Urednik

Član od
    Mar 2012
    Hvala
    1
    Pohvaljen 2 puta u
    2 postova

Dreambox 500HD daljinski - cudan problem

Od pre par dana, imam cudan problem sa daljincem na Dreambox 500HD. Naprasno je izgubio repeat sposobnost. Tako da vise nece da brzo skroluje kroz liste kanala ili opcija ako dugo drzim dugme (gore, dole), nego za svaki pomeraj po meniju moram da pritisnem dugme ponovo :(( I ne samo to, nego moram cak da pravim pauze od skoro pola sekunde pre nego sto ponovo pritisnem dugme inace me ne konstatuje :(( Nadao sam se da ce update na Nemesis 2.6 to resiti, ali nije. Pokusao sam da mu menjam podesavanja u meniju setup -> system -> input devices -> dreambox remote control (native), ali ni to ne pomaze :(

Da li neko ima ideju kako mogu ovo da resim i da ponovo dobijem repeat sposobnost daljinca?

Hvala
    pozdrav

Urednik

Član od
    Jun 2010
    Hvala
    3,832
    Pohvaljen 3,804 puta u
    1,589 postova
    jel imaš još neki problem s daljincem? npr. da ti malo sporije reaguje i kad menjaš kanale ili ulaziš u meni..?
    probaj sa novim baterijama

ARSENAL IT'S NOT JUST A CLUB, IT'S WAY OF LIFE

Urednik

Član od
    Mar 2012
    Hvala
    1
    Pohvaljen 2 puta u
    2 postova
    Nisu baterije, to sam prvo zamenio. Inace reaguje skroz normalno i hvata sa 6-7 metara. Samo nema repeat kada se dugo drzi dugme i ocigledno ima neki wait pa ne moze momentano da prihvati sledecu komandu nego moram onako polako kroz menije i kroz kanale ... ma uzas :( A inace je nov i dream i naravno daljinac, i radio je normalno do pre dva dana.

Urednik

Član od
    Mar 2012
    Hvala
    1
    Pohvaljen 2 puta u
    2 postova
    Cudan problem se resio sam od sebe na jos cudniji nacin. U jednom trenutku u sred menjanja kanala, daljinski je skroz prestao da radi?!? Onda sam mu izvadio baterije, stavio ih ponovo, i on ne samo da je proradio, vec se vratila i mogucnost brzog skrolovanja. Sada ponovo uzima u obzir podesavanja iz menija koja mu kazu koliko brzo ce repeat raditi.

Pravila pisanja poruke

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostavljati odgovore
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje poruke
  •  
Trenutno vrijeme na forumu: 16:25.
Copyright © by CroSatelite.com