-
Ubacivanje kljuca za TV1 Bosna u bis za opticum
-
Sljedećih 2 članova su se zahvalili CaC1 na ovoj poruci:
aldin.topi (07-02-2012), biha (07-02-2012)
-
Ubacivanje kljuca za TV1 Bosna u bis za opticum : NA DALJINCU PRITISNI INFO PA CRVENO DUGME I UPISI KLJUC. TREBA DA SE NALAZIS NA PROGRAMI TV1 .
-
-
Probaj i za Hayat,ovako da snimis?
-
-
Ne zelim otvarati novu temu,ali radi se o ubacivanju kljuca tv 1 u infinity.Probao sam ubaciti biss kljuceve za tv1(koja je otkako su presli na amos non stop kodirana)risiver ne prihvata.Pitam se sta da radimo mi koji imamo infinity 4000,koji nema mogucnost uredjivanja kljuceva..Vjerujem da razlog moze biti sto se ne poklapaju caid,ssid..nisam siguran koji sve parametri,ali kako to promijeniti.U meniju je key editor u kojem ima tablicu sa 8 sistema kodiranja u koji upisujem kljuc rucno.Ima i 9 opcija,to je biss/ccw.U nju rucno upisem biss kljuc,kojeg risiver nekad prihvati(i otvori kanal)a nekad ne.To je sve sto mogu mijenjati,a ne mogu otvoriti dosta kanala sa biss ili ccw.Molio bih savjet
-
-

Prvotno napisano od
deanod
Ne zelim otvarati novu temu,ali radi se o ubacivanju kljuca tv 1 u infinity.Probao sam ubaciti biss kljuceve za tv1(koja je otkako su presli na amos non stop kodirana)risiver ne prihvata.Pitam se sta da radimo mi koji imamo infinity 4000,koji nema mogucnost uredjivanja kljuceva..Vjerujem da razlog moze biti sto se ne poklapaju caid,ssid..nisam siguran koji sve parametri,ali kako to promijeniti.U meniju je key editor u kojem ima tablicu sa 8 sistema kodiranja u koji upisujem kljuc rucno.Ima i 9 opcija,to je biss/ccw.U nju rucno upisem biss kljuc,kojeg risiver nekad prihvati(i otvori kanal)a nekad ne.To je sve sto mogu mijenjati,a ne mogu otvoriti dosta kanala sa biss ili ccw.Molio bih savjet
probaj promijeniti sw,to ti je tak kod njih,jedan sw ima,drugi nema!
tak je isto i sa paketima koji rade preko emu-a.
probaj to napraviti
Vu+Solo
DM 7000
Disecq switch 8/1
Tko me voli voli me,tko me mrzi boli me........

For thanks use button 
-
Sljedeći član se zahvalio zvonko67 na ovoj poruci:
-
Eh,sa sw je posebna prica,ono sto otvara jedan ne otvara sljedeci itd..al vrijedi pokusati,sw ionako mijenjam svaki cas(isprobavam)Nego,mislis li da je razlog sto ne otvara tv1(a i jos neke kanale)taj sto se ne poklapaju ti parametri u info kanala?Npr,cudno je da sam ukucao cw za srg ssr,i bez problema je otvorio tsr 1,tsr 2,rsi la 1 a nece rsi la 2?a potpuno isti cw..Nece mi otvoriti niti sf 1,sf 2
-
Trenutno vrijeme na forumu: 22:35.