-
Pitanje (3lnb)
zdravo svima
trenutno mi je tanjir na astri19,2. posedujem dm500 a tanjir je precnika 110cm. kupio sam 3lnb (kao na slici) makethumb.jpg.
moje pitanje glasi: kako da podesim vise satelita da gledam na jednom resiveru, npr 19,2, 28,2 i 39e i da li je moguce ova tri navedena satelita uhvatiti sa ovim 3lnb? da navedem da takodje posedujem i svu pratecu opremu (disecq 4in1 svicer i 3lnb).
zahvaljujem svima na odg.
-
-

Prvotno napisano od
Pazarac
zdravo svima
trenutno mi je tanjir na astri19,2. posedujem dm500 a tanjir je precnika 110cm. kupio sam 3lnb (kao na slici)
makethumb.jpg.
moje pitanje glasi: kako da podesim vise satelita da gledam na jednom resiveru, npr 19,2, 28,2 i 39e i da li je moguce ova tri navedena satelita uhvatiti sa ovim 3lnb? da navedem da takodje posedujem i svu pratecu opremu (disecq 4in1 svicer i 3lnb).
zahvaljujem svima na odg.
Ovo na slici je multiholder i ne možeš sa njim to zamišljeno odraditi. Treba ti tzv "šina" multiholder i DiserqC sklopka 4/1 i podešavanje u prijemniku za 4 satelita.
DreamBox 500s Premium A Class 4 layer Motherboard
DreamBox 800HD SE Sim2.10 SSL#84b
VU+ solo Clone - Cubic v1.2.0
--------------------------------------------------------------------------------------
Triax TD - 88
Astra 19,2E
EutelSat W3C 16E
HotBird 13E
Thor - IntelSat 0.8W
---------------------------------------------------------------------------------------
Panasonic Viera Plasma PDP TV TX-P42CX3E
-
-
ovako nesto, je li? images.jpg
-
-

Prvotno napisano od
Pazarac
Da to je tzv "šina" multiholder za LNB-ove samo je raspored LNB-ova drugačiji za naveden satelite koji ti želiš gledati. Obrati pozornost da ti 28.2E bude centralni satelit i njega uštimaj i dobiti ćeš 19.2E i 39.0E dobre signale sa tim opsegom antene.
DreamBox 500s Premium A Class 4 layer Motherboard
DreamBox 800HD SE Sim2.10 SSL#84b
VU+ solo Clone - Cubic v1.2.0
--------------------------------------------------------------------------------------
Triax TD - 88
Astra 19,2E
EutelSat W3C 16E
HotBird 13E
Thor - IntelSat 0.8W
---------------------------------------------------------------------------------------
Panasonic Viera Plasma PDP TV TX-P42CX3E
-
Sljedeći član se zahvalio SATmax na ovoj poruci:
-
-
Trenutno vrijeme na forumu: 22:04.