Prikaz rezultata str. 1/7
    Urednik
    hazzard avatar
    Član od
    Dec 2011
    Hvala
    0
    Pohvaljen 0 puta u
    0 postova

PROBLEM Nytro Box 6000 combo HD

dal netko zna ip adresu i lozinku od nytro box 6000 combo HD za LAN spajanje(tvornicke postavke) ???

Urednik
    rubiss avatar
    Član od
    Mar 2009
    Hvala
    15
    Pohvaljen 27 puta u
    16 postova
    Pa ako ti je postavljen na dhcp,ne treba ti spojit če se sam.Ili postavi ručno statičnu adresu.A ako misliš IP za ulazak u prijemnik,mislim da ta opcija ne radi ili nije još nigdje objavljen postupak za to,barem koliko sam ja tražio po netu za prijemnike sa ali 3602 chipom.

Osim toga mene čudi da se taj prijemnik uopče kupuje s obzirom na iskustva sa brandiranim nytroboxom 6000usb,koji je nakon 2 ili 3 sw izgubio podršku,tako če biti i s ovim prijemnikom.Bolje dati malo više za neki dream ili neki opticum x4/x7 pa imati podršku na duže vrijeme.

Urednik
    hazzard avatar
    Član od
    Dec 2011
    Hvala
    0
    Pohvaljen 0 puta u
    0 postova
    ma stavljao sam novi sw i ugasio mi se....i sad se vise uopce nece upalit...

Urednik
    rubiss avatar
    Član od
    Mar 2009
    Hvala
    15
    Pohvaljen 27 puta u
    16 postova
    Tu ti ne pomaže ništa osim jtag postupka.Servis...Inače za njega idu sw samo od Engel RC 5320hd...tih dva sw koji su izdali...a valjda bude na tome i ostalo.A što si stavio u njega da više ne radi?

Urednik
    hazzard avatar
    Član od
    Dec 2011
    Hvala
    0
    Pohvaljen 0 puta u
    0 postova
    a jel mi mozes malo objasnit jtag ...pokusavao sam s tim al se nece spojit...koji port trebam odabrati i sl.??
    a stavio sam neki "DumpFile_sw+lista+keys.abs" od NB 6000 usb

Urednik
    rubiss avatar
    Član od
    Mar 2009
    Hvala
    15
    Pohvaljen 27 puta u
    16 postova
    Skini ovdje alat za jtag i probaj:http://www.crosatelite.com/threads/7...C5320-HD-Combo
    Jasno to ide preko null modem kabla

Stavio si sw od običnog sd nytroboxa,a ne za hd-ponavljam,u hd ide sw od engela rchd 5320

Urednik
    hazzard avatar
    Član od
    Dec 2011
    Hvala
    0
    Pohvaljen 0 puta u
    0 postova
    nisam uspio s jtag
    znaci otvorim jtag..resiver je iskljucen...kliknem na next nakon sto sam sve namjestio i onda upalim resiver
    evo ostavio sam vec 10 min i jos uvijek pise....please reset target
    da nije mozda "crko" naprijed na resiveru nist ne svijetli..a kad spojim sa LAN kabelom na komp mi ga prepozna i pocne se spajat...al onda izbaci da se nemoze spojit(invalid ip)

Trenutno vrijeme na forumu: 21:43.