-
Što ako je receiver za CS predaleko od routera?
Imam jedno pitanje u vezi CS-a kojeg još nemam, dakle zanima me što ako je DSL Router u jednoj sobi a satelitski receiver u u drugoj i to npr. 12 metara, kako onda riješit priključak receivera i routera? dali wireless stickom i koliko je to jednostavno?<BR> <BR>za cs planiram uzet najjeftiniji receiver Nytrobox 6000 HD to je ustvari Engel RC5320...<BR> <BR>a i zanima me pošto imam T-Comov router Speedtouch 780i WL koji nekoristim jer sam se prebacio na Optimu pa sad imam TP-Link TD-W8901G, zanima me mogu li speedtouch izkoristit kao 'repeter' te na njega spojit receiver za cs? Iako neznam kao to konfigurirati dali je moguće?<BR> <BR>Unaprijed se zahvaljujem na odgovoru...
-
-
Da znas da wireless konekcija nije najbolja, zavisi od debljine zida, broji zidova izmedju itd. moze sluziti ali ako mozes zicom ond ti predlazem da uradis tako.
-
-
-
Sljedeći član se zahvalio ArgonX na ovoj poruci:
-
ipak 15 metara kabla nije skupo, hvala :)
-
Sljedeći član se zahvalio fuji na ovoj poruci:
-
Ovdje vidim da alien mora biti spojen sa routerom da bi se dobio internet. Znaci, treba mi mrezni kabel kojega stavim u iptv u routeru a drugi kraj u resiver (gdje)? I treba mi tipkovnica posebno za alien?? Pomoc!!!!
-
-
pa pise ti ulaz od lan kabla nemres fulat svaki rec za cs treba bit spojen sa ruterom,a tipkovnica ti koristi ako koristis opciju opera na alienu!
-
Sljedeći član se zahvalio vinican na ovoj poruci:
Trenutno vrijeme na forumu: 21:39.