Prikaz rezultata str. 1/6
    Urednik
    fuji avatar
    Član od
    Dec 2011
    Hvala
    0
    Pohvaljen 1 u 1 postu

Što ako je receiver za CS predaleko od routera?

Imam jedno pitanje u vezi CS-a kojeg još nemam, dakle zanima me što ako je DSL Router u jednoj sobi a satelitski receiver u u drugoj i to npr. 12 metara, kako onda riješit priključak receivera i routera? dali wireless stickom i koliko je to jednostavno?<BR>&nbsp;<BR>za cs planiram uzet najjeftiniji receiver Nytrobox 6000 HD to je ustvari Engel RC5320...<BR>&nbsp;<BR>a i zanima me pošto imam T-Comov router Speedtouch 780i WL koji nekoristim jer sam se prebacio na Optimu pa sad imam TP-Link TD-W8901G, zanima me mogu li speedtouch izkoristit kao 'repeter' te na njega spojit receiver za cs? Iako neznam kao to konfigurirati dali je moguće?<BR>&nbsp;<BR>Unaprijed se zahvaljujem na odgovoru...

Urednik
    rna avatar
    Član od
    Dec 2011
    Hvala
    3
    Pohvaljen 10 puta u
    2 postova
    Da znas da wireless konekcija nije najbolja, zavisi od debljine zida, broji zidova izmedju itd. moze sluziti ali ako mozes zicom ond ti predlazem da uradis tako.

Urednik
    ArgonX avatar
    Član od
    May 2009
    Hvala
    68
    Pohvaljen 114 puta u
    60 postova
    ma 12 m ethernet kabla nije ti problem. wireless ti nije najbolja solucija jer ako imas CS na recieveru moze da ti koci..
    ako ne zelis kabal/ethernet da imas mozes da si uzmes ethernet over power koji ce da uradi trick za tebe :)

3983-img8884s.jpg

U LOKALU: SKY UK HD | SKY ITALY HD | SKY GERMANY HD | DIGI HR / SRB | HAYAT | ORF HD | CYFRA + | SETANTA | JSC | | DIGITAL+HD | HRT |
    ASTRA2 28,2E | ASTRA 19,2E | EUTELSAT 16E | HOTBIRD 13E | THOR 1W | Atlantic Bird 4A | Eurobird 9A | Hellas Sat 2 | Turksat 2/3 A

4. Sljedeći član se zahvalio ArgonX na ovoj poruci:

josip11 (19-12-2011)

Urednik
    fuji avatar
    Član od
    Dec 2011
    Hvala
    0
    Pohvaljen 1 u 1 postu
    ipak 15 metara kabla nije skupo, hvala :)

6. Sljedeći član se zahvalio fuji na ovoj poruci:

aldin.topi (24-12-2011)

Urednik
    avenia avatar
    Član od
    Jan 2012
    Hvala
    1
    Pohvaljen 1 u 1 postu
    Ovdje vidim da alien mora biti spojen sa routerom da bi se dobio internet. Znaci, treba mi mrezni kabel kojega stavim u iptv u routeru a drugi kraj u resiver (gdje)? I treba mi tipkovnica posebno za alien?? Pomoc!!!!

Uploader
    vinican avatar
    Član od
    Jul 2009
    Hvala
    2,132
    Pohvaljen 599 puta u
    175 postova
    pa pise ti ulaz od lan kabla nemres fulat svaki rec za cs treba bit spojen sa ruterom,a tipkovnica ti koristi ako koristis opciju opera na alienu!

9. Sljedeći član se zahvalio vinican na ovoj poruci:

zeljko211 (03-02-2012)

Trenutno vrijeme na forumu: 21:39.