Prikaz rezultata str. 1/4
    Urednik
    IceStorm avatar
    Član od
    Dec 2011
    Hvala
    2
    Pohvaljen 8 puta u
    3 postova

Smile Uploadanje ključeva preko Dreambox Control Center

Pozdrav,

apsolutni sam početnik i trebam vašu pomoć i akumulirano znanje : stavio sam gemini 4.7 na dreambox 500s, sve radi, uploadao MGcamd 1.38, probao sam i druge emulatore, uspijem instalirati manualno, ali od softcam ključeva ništo ne radi. Da li je ovaj image uopće kvalitetan, jer vidim da su uobicajeni Gemini 1,2 i 3. Koji emulatori idu uz ovaj image i u koji folder se stavljaju ključevi, jer nalazim oprečne informacije: prema jednom uputstvu ključevi idu u temp, dok drugi manual tvrdi da ih treba kopirati u var/scce. Koristim ftp na dreambox control center. Jos jedno pitanje, spojio sam dreambox i tv mrežnim kabelom, a preko dreambox control center sam umrežio tv, db i router, odabrao sam opciju za spajanje s ruterom, svijetli zeleni link, pokazuje da je sve u redu, ali preko dreambox-a ne mogu na internet kako bih skinuo emulatore s blueboarda direktno. Kako se rade postavke za net? Unaprijed hvala svima...

VIP
    wold467 avatar
    Član od
    Jun 2010
    Hvala
    2,823
    Pohvaljen 2,815 puta u
    1,212 postova
    pozzz

od emulatora najbolji su cccam i mgcamd, što se ključeva tiče imaš najnoviji softcam od macro-a ovde:
    http://www.crosatelite.com/threads/5...238#post266238

pošto si već instalirao mgcamd ubaci softcam u mapu var/keys i mora da radi, mada i nemaš neki veliki izbor kanala koje trenutno možeš da gledaš jedino canaal digital na 19.2e što ima neke kanale u i*****2 kodiranju i nešto malo bulsata ali je gašenje I2 kodiranja na tim paketima već aktuelno. S vremena na vreme pojavljuju se i ccw ključevi za neke pakete(npr. jsc sport ili sport klub, syfy i uiversal u cifra+ paketu i još neki...) ali oni su vrlo brzo down pa se i ne isplati da ubacuješ kad ih ima..

za mrežne postavke i mnoge druge stvari imaš odlične tutoriale takodje od kolege macroa:
    http://www.crosatelite.com/threads/3...riali-by-macro

PS: ono što je najbolje je da se baciš na cs( card sharing) ili uzmi neku karticu pa kreni u razmenu da napraviš svoj server ili neka ti neko da (proda) c liniju samo za gledanje

ARSENAL IT'S NOT JUST A CLUB, IT'S WAY OF LIFE

3. Sljedeći član se zahvalio wold467 na ovoj poruci:

aldin.topi (16-12-2011)

ReefRaider avatar
    Član od
    May 2011
    Hvala
    486
    Pohvaljen 88 puta u
    40 postova
    Citiraj Prvotno napisano od wold467 Vidi poruku
    pozzz

od emulatora najbolji su cccam i mgcamd, što se ključeva tiče imaš najnoviji softcam od macro-a ovde:
    http://www.crosatelite.com/threads/5...238#post266238

pošto si već instalirao mgcamd ubaci softcam u mapu var/keys i mora da radi, mada i nemaš neki veliki izbor kanala koje trenutno možeš da gledaš jedino canaal digital na 19.2e što ima neke kanale u i*****2 kodiranju i nešto malo bulsata ali je gašenje I2 kodiranja na tim paketima već aktuelno. S vremena na vreme pojavljuju se i ccw ključevi za neke pakete(npr. jsc sport ili sport klub, syfy i uiversal u cifra+ paketu i još neki...) ali oni su vrlo brzo down pa se i ne isplati da ubacuješ kad ih ima..

za mrežne postavke i mnoge druge stvari imaš odlične tutoriale takodje od kolege macroa:
    http://www.crosatelite.com/threads/3...riali-by-macro

PS: ono što je najbolje je da se baciš na cs( card sharing) ili uzmi neku karticu pa kreni u razmenu da napraviš svoj server ili neka ti neko da (proda) c liniju samo za gledanje
    Linija se ne može prodati nego iznajmiti. Takođe ne savjetujem kupovanje kartice za icestorma jer su kartice jako skupe.
    Ave ReefRaider! Morituri te salutant!

5. Sljedeći član se zahvalio ReefRaider na ovoj poruci:

aldin.topi (16-12-2011)

VIP
    wold467 avatar
    Član od
    Jun 2010
    Hvala
    2,823
    Pohvaljen 2,815 puta u
    1,212 postova
    Citiraj Prvotno napisano od ReefRaider Vidi poruku
    Linija se ne može prodati nego iznajmiti. Takođe ne savjetujem kupovanje kartice za icestorma jer su kartice jako skupe.
    ok drug da li ćeš reći da vlasnici cs servera prodaju ili iznajmljuju cs mislim da je sasvim svejedno, mi ovde nismo da bi se hvatali za reč već da bi pomogli jedni drugima
    a što se tiče kartica ako ice storm želi da uči i da se malo ozbiljnije bavi cs-om zašto ne bi nabavio neku karticu...

ARSENAL IT'S NOT JUST A CLUB, IT'S WAY OF LIFE

7. Sljedeći član se zahvalio wold467 na ovoj poruci:

veha (17-12-2011)

Trenutno vrijeme na forumu: 21:38.