Pozdrav,
apsolutni sam početnik i trebam vašu pomoć i akumulirano znanje: stavio sam gemini 4.7 na dreambox 500s, sve radi, uploadao MGcamd 1.38, probao sam i druge emulatore, uspijem instalirati manualno, ali od softcam ključeva ništo ne radi. Da li je ovaj image uopće kvalitetan, jer vidim da su uobicajeni Gemini 1,2 i 3. Koji emulatori idu uz ovaj image i u koji folder se stavljaju ključevi, jer nalazim oprečne informacije: prema jednom uputstvu ključevi idu u temp, dok drugi manual tvrdi da ih treba kopirati u var/scce. Koristim ftp na dreambox control center. Jos jedno pitanje, spojio sam dreambox i tv mrežnim kabelom, a preko dreambox control center sam umrežio tv, db i router, odabrao sam opciju za spajanje s ruterom, svijetli zeleni link, pokazuje da je sve u redu, ali preko dreambox-a ne mogu na internet kako bih skinuo emulatore s blueboarda direktno. Kako se rade postavke za net? Unaprijed hvala svima...

: stavio sam gemini 4.7 na dreambox 500s, sve radi, uploadao MGcamd 1.38, probao sam i druge emulatore, uspijem instalirati manualno, ali od softcam ključeva ništo ne radi. Da li je ovaj image uopće kvalitetan, jer vidim da su uobicajeni Gemini 1,2 i 3. Koji emulatori idu uz ovaj image i u koji folder se stavljaju ključevi, jer nalazim oprečne informacije: prema jednom uputstvu ključevi idu u temp, dok drugi manual tvrdi da ih treba kopirati u var/scce. Koristim ftp na dreambox control center. Jos jedno pitanje, spojio sam dreambox i tv mrežnim kabelom, a preko dreambox control center sam umrežio tv, db i router, odabrao sam opciju za spajanje s ruterom, svijetli zeleni link, pokazuje da je sve u redu, ali preko dreambox-a ne mogu na internet kako bih skinuo emulatore s blueboarda direktno. Kako se rade postavke za net? Unaprijed hvala svima...
Odgovori sa citatom

Brzi Linkovi
Poveži se sa nama
Info ...