Prikaz rezultata str. 1/4

Tema: c linija

Urednik
    veha avatar
    Član od
    Dec 2009
    Hvala
    1,769
    Pohvaljen 2,201 puta u
    754 postova
    Ok reci nam koji rec je u pitanju??
    I gde je tacno zapelo??

2. Sljedećih 6 članova su se zahvalili veha na ovoj poruci:

Dino31 (12-12-2011), KitTeler (12-12-2011), Novi Walter (12-12-2011), SATmax (12-12-2011), vinican (12-12-2011), wold467 (12-12-2011)

Administrator
    macro avatar
    Član od
    Dec 2008
    Hvala
    9,429
    Pohvaljen 11,386 puta u
    4,799 postova
    kad biš već patija imaš ovdika http://www.crosatelite.com/threads/5...mbox-CS-AKCIJA
    Dreambox tutorjali by @macro

Dreambox key by @macro

Pitanja postavljajte na forum na Chet i preko privatnih poruka ne odgovaramo!

4. Sljedeći član se zahvalio macro na ovoj poruci:

KitTeler (13-12-2011)

Urednik
    fuji avatar
    Član od
    Dec 2011
    Hvala
    0
    Pohvaljen 1 u 1 postu
    neželim zapoćinjat novu temu, pa ću samo nastavit ovdje sa pitanjem....

Vidio sam na njuškalu a i svagdje drugdje da se prodaju c linije na pola godine ili godinu zavisi....uglavnom je sve to malo preskupo.

dali je moguće se preplatit samo na jednog providera recimo 'DigiTV' znaći ja želi samo digi bez ostalih Sky De, Sky UK, Mtv....itd
    znaći samo digi da mi se pustu u liniji po prihvatljivoj cijeni, jeli to moguće ili zbog tehničkih razloga nije?

Urednik
    SATmax avatar
    Član od
    Jan 2011
    Hvala
    1,883
    Pohvaljen 1,965 puta u
    624 postova
    Citiraj Prvotno napisano od fuji Vidi poruku
    neželim zapoćinjat novu temu, pa ću samo nastavit ovdje sa pitanjem....

Vidio sam na njuškalu a i svagdje drugdje da se prodaju c linije na pola godine ili godinu zavisi....uglavnom je sve to malo preskupo.

dali je moguće se preplatit samo na jednog providera recimo 'DigiTV' znaći ja želi samo digi bez ostalih Sky De, Sky UK, Mtv....itd
    znaći samo digi da mi se pustu u liniji po prihvatljivoj cijeni, jeli to moguće ili zbog tehničkih razloga nije?
    Sa CS servera "vučeš" sve što ti davatelj usluga ima u "ponudi". Rijetko netko ima samo jedan paket jer to nebi mogao nikome ni prodati. Uglavnom onaj tko se ozbiljno bavi CS-om ima svoje kartice u lokalu ili reshare sa dobrim peer-ovima a imaš i na linku poviše ( od kolege macro ) pa postavi upit.
    DreamBox 500s Premium A Class 4 layer Motherboard
    DreamBox 800HD SE Sim2.10 SSL#84b
    VU+ solo Clone - Cubic v1.2.0
    --------------------------------------------------------------------------------------
    Triax TD - 88
    Astra 19,2E
    EutelSat W3C 16E
    HotBird 13E
    Thor - IntelSat 0.8W
    ---------------------------------------------------------------------------------------
    Panasonic Viera Plasma PDP TV TX-P42CX3E

Trenutno vrijeme na forumu: 21:37.