-
Ok reci nam koji rec je u pitanju??
I gde je tacno zapelo??
-
Sljedećih 6 članova su se zahvalili veha na ovoj poruci:
Dino31 (12-12-2011), KitTeler (12-12-2011), Novi Walter (12-12-2011), SATmax (12-12-2011), vinican (12-12-2011), wold467 (12-12-2011)
-
-
Sljedeći član se zahvalio macro na ovoj poruci:
-
neželim zapoćinjat novu temu, pa ću samo nastavit ovdje sa pitanjem....
Vidio sam na njuškalu a i svagdje drugdje da se prodaju c linije na pola godine ili godinu zavisi....uglavnom je sve to malo preskupo.
dali je moguće se preplatit samo na jednog providera recimo 'DigiTV' znaći ja želi samo digi bez ostalih Sky De, Sky UK, Mtv....itd
znaći samo digi da mi se pustu u liniji po prihvatljivoj cijeni, jeli to moguće ili zbog tehničkih razloga nije?
-
-

Prvotno napisano od
fuji
neželim zapoćinjat novu temu, pa ću samo nastavit ovdje sa pitanjem....
Vidio sam na njuškalu a i svagdje drugdje da se prodaju c linije na pola godine ili godinu zavisi....uglavnom je sve to malo preskupo.
dali je moguće se preplatit samo na jednog providera recimo 'DigiTV' znaći ja želi samo digi bez ostalih Sky De, Sky UK, Mtv....itd
znaći samo digi da mi se pustu u liniji po prihvatljivoj cijeni, jeli to moguće ili zbog tehničkih razloga nije?
Sa CS servera "vučeš" sve što ti davatelj usluga ima u "ponudi". Rijetko netko ima samo jedan paket jer to nebi mogao nikome ni prodati. Uglavnom onaj tko se ozbiljno bavi CS-om ima svoje kartice u lokalu ili reshare sa dobrim peer-ovima a imaš i na linku poviše ( od kolege macro ) pa postavi upit.
DreamBox 500s Premium A Class 4 layer Motherboard
DreamBox 800HD SE Sim2.10 SSL#84b
VU+ solo Clone - Cubic v1.2.0
--------------------------------------------------------------------------------------
Triax TD - 88
Astra 19,2E
EutelSat W3C 16E
HotBird 13E
Thor - IntelSat 0.8W
---------------------------------------------------------------------------------------
Panasonic Viera Plasma PDP TV TX-P42CX3E
-
Trenutno vrijeme na forumu: 21:37.