-
digitalni dekoder
dali ima da se kupi u BiH resiver da pretvara digitalnu tv u analogni signal stijo bi gledati hrvatske kanale posto kod mene ima signal i kako se u opste zova taj resiver kaka mu je oznaka
-
-
Za ovu varijantu prvi put cujem! Koliko ja znam da je to nemoguce? mozda netko zna vise???
-
-
Ne razumijem što ti treba ( ako uopće takvo nešto i postoji ) kada HR programi idu u DVB-T formatu. Ukoliko si u pograničnom području i loviš signala postavi si DVB-T prijemnik ako nemaš ugradjen u TV-u i gledaj.
DreamBox 500s Premium A Class 4 layer Motherboard
DreamBox 800HD SE Sim2.10 SSL#84b
VU+ solo Clone - Cubic v1.2.0
--------------------------------------------------------------------------------------
Triax TD - 88
Astra 19,2E
EutelSat W3C 16E
HotBird 13E
Thor - IntelSat 0.8W
---------------------------------------------------------------------------------------
Panasonic Viera Plasma PDP TV TX-P42CX3E
-
Sljedeći član se zahvalio SATmax na ovoj poruci:
-
verovatno kolega misli na neki STB (set top box) koji pretvara digitalni signal u analogni da bi se mogao gledati na televizoriam koji nemaju digitalni tjuner
evo ovde malo više informacija o tome:
http://searchnetworking.techtarget.c...on/set-top-box
ARSENAL IT'S NOT JUST A CLUB, IT'S WAY OF LIFE
-
-
izgleda kolege da me niste dobro razumjele ja bi sa obocnom antenom da gledam hrtv kanale posto su oni presli na digitalni signal meni treba treba pretvarac signala kako se vec zove neznam a kolega sat max je spomeno DVB-T prijemnik ako je to pa dali mogu kupiti gdje ja sam sa tuzlanskog kantona
-
-
dovoljno ti je samo dvb-t prijemnik i dobra vanjska antena pošto je malo udaljenost veča
Amiko Alien SHD-8900
DM 500 HD
DM7025
Ipbox 91HD
Blago onome tko zna da ne zna, a hoće da zna.
-
-
Ako si hvatao hr tv postaje onda ti je dovoljan samo DVB-T prijemnik.neznam dali kod vas ima ali u Hrvatskoj ima i najniza cjena ti je 140 kuna.
-
-

Prvotno napisano od
suca
dali ima da se kupi u BiH resiver da pretvara digitalnu tv u analogni signal stijo bi gledati hrvatske kanale posto kod mene ima signal i kako se u opste zova taj resiver kaka mu je oznaka
Skoro sam sve postove pročitao i ne razumijem ovu konstataciju. Sa dvb-t resiverom ne možeš hvatati analogne kanale jer su oni ukinuti. Znači ti češ gledati samo digitalne kanale sa resiverom koji prima sa antene. Ništa tu tv ne igra ulogu (ne pretvara ništa on). Znači treba ti samo dvb-t resiver i antena preporučena riblja kost i najobičniji tv u boji. Ti si najvjerovatnije mislio na lcd televizore koji imaju ugrađen dvb-t tjuner, pa ti samim tim resiver ne treba.
Ave ReefRaider! Morituri te salutant!
-
Sljedeći član se zahvalio ReefRaider na ovoj poruci:
Trenutno vrijeme na forumu: 21:32.