Imam technikus nova ds resiver i u cryptoworks-u imam ubacen ORF provider (0D0504) ,ali ne i Austria-sat (0D0510), pa me interesuje kako mogu da ga dodam,da bi mogao da ubacim kljuc?
Unapred hvala!
Pozdrav!

Imam technikus nova ds resiver i u cryptoworks-u imam ubacen ORF provider (0D0504) ,ali ne i Austria-sat (0D0510), pa me interesuje kako mogu da ga dodam,da bi mogao da ubacim kljuc?
Unapred hvala!
Pozdrav!

Ides na ADD provider,ne secam se bas najbolje mislim da je zeleno ili crveno dugme na daljincu(svakako ce ti pisati na dnu ekrana kada udjes u cryptoworks) upises provider ID i posle key i sacuvas.
Darko86 (20-04-2011)

I ja sam imao isti problem sada hvala i od mene.

Pozdrav!
I ja imam technikus nova ds resiver i isti problem, no kad unesem provider ID,kao sto ste rekli
i ubacim kljuc i dalje mi ne otvara Austria-sat kanale. Da li neko zna zbog cega?

halo imam i ja taj resiver pa nemogu nikako da otkljucam na biss tv1

u taj resiver teško idu ključevi koji se ručno ubace,znači ubacite ključeve preko kompa i rade 100%

Na tom resiveru se mogu otkljucati svi kanali koji rade u Biss-u..100%...Ime kanala i ime za unosenje kljuca u Biss-u moraju biti identicnog naziva..Da ne bude razlike u malim i velikim slovima...
veha (03-12-2011)

Da ne otvaram novu temu,zna li neko koliko kanala moze ovaj risiver technikus Nova DS da memorise i da li mogu rucno da se brisu kanali tj preko daljinskog...?