Forum namjenjen diskusiji o ostalim modelima resiverima.
Clark Tech settings
Jučer, 17:54
Illusion-keys
Jučer, 21:15
Latest Software For All...
Danas, 02:04
Openbox Tools & Editors
29-01-2012, 11:50
D-box2 Upute
22-01-2012, 15:57
Forum namjenjen diskusiji o Digitall Word resiverima.
DigitallWord ključevi - keys
06-01-2012, 19:40
Forum namjenjen diskusiji o Quadro resiverima.
Quadro DR-8050FTA dali se da...
19-12-2011, 12:02
Forum namjenjen diskusiji o Victory resiverima.
Victory ključevi - key
Jučer, 11:56
pozdrav.... ubacio sam vise softwera, ali ni na jednom nema signala ili je skroz slab 20%, a na mom optiboxu 90% imali resenja ili da ga u kantu...
Znali ko sta o ovom resiveru dali moze sta sa njim da se uradi hardver verzija 21.3 softver verzija AA T6 1663
dal netko zna ip adresu i lozinku od nytro box 6000 combo HD za LAN spajanje(tvornicke postavke) ???
Zdravo, posedujem Kaon KSC 570 i nikako nemav Digi tv, zatoa resiv da smenam H/W, sve je bio u redu kada na kraj resiver se sam ugasio i od tada...
Ako netko od članova ili administratora ovog foruma posjeduje rec. naveden u naslovu teme bio bi zahvalan da postavi "dump" da pokušam da ga vratim u...
Da li se na pomenutom resiveru moze gledati nesto od CS-a?Placeni CS ili free,nesto od toga?Ima li ko upustvo za njega,sto se tice CS-a?
Evo ovako..U pomenutom resiveru sam uneo zadnji sw koji sam nasao za njega!Verzija sw je 3.86!To funkcionise,ali unesem rucno kljuceve recimo za...
Imam jednu molbu za nekoga ko poznaje risivere sa mogucnoscu gledanja hrt kanala sa karticom.Naime zanima me postoji li risiver sa ugradjenim viacses...
Safa znas li nesto o o echosmartu.
gde mogu naci zadnje usb kljuceve softwer boot za echolite 791?
Pitanje Sogor dobil doticni protek Zanima me di najti SW za njega? malo sam iskal po ne tu ali slabo se najde nekaj o njemu Jer je istina...
sta se sve moze nadograditi na Openbox? koliko sam shvatio na forumima, Openbox se ponasa isto kao DM, ja nemam iskustvo sa Dm-om ali koliko znam...
bio bi vam veoma zahvalan za informacije o satelitskim receiverom znamke comag
Imam gore navedeni resiver pa molim ljude dobre volje da pomognu jer sam ovaj res planirao komsiji pokloniti jer nemaju nikakav pa me muci recimo Na...
imam kablovski resiver nokia dbox2 pa me interesuje dali se moze prepraviti da bude satalitski unaprijed hvala poz svim forumasima najboljiste
Potrebni su mi bullsat kljucevi za resiver c-tech 2100 u sw verziji. Ako ko ima nek mi dostavi link! Unaprijed hvala
Koji sw podrzava bulsat za resiver technikus nova ds, resiver information Product-xxx SW Version-3.12b2 HW Version-0129(01-08-00-02-ff-ff-ff)
DA LI SU OVI RESIVERI SLIcŚNI YUMATU -KAD JE U PITANJU UBACIVANJE SW .Koji program da koristim za ubacivanje
radi li to još uvijek? Kolega ne postavljati pitanja u teme sa kljucevima sw-ima itd... ovaj post se premesta ,a ubuduce bit ce obrisan.
ako moze u njega???crying
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Redoslijed tema ...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.