Forum za početnike i pitanja.
aGoldmaster SAT-90400.........: 3453 Goldmaster SAT-7200 FTA......: 2606 Goldmaster SAT-7300 CI.......: 2606 Goldmaster SAT-7400 CIM......: 2606...
Zbog sve češćeg "mlaćenja prazne slame", slijedi tutorijal sa grafikama <<by mdaljev1>>. Najpopularnija privatna FTA pozicija je definitivno Astra...
ACTUATOR Aktuator. Pogon i povratni sistem za upravljanje motorizirane satelitske antene. ANTENA Bilo koji uredjaj koji služi za skupljanje i...
AMT :: AMT :: Arion (registration required for s/w) Untitled Document Arion http://www.satellites.co.uk/php-bin/for ... hp?t=29674...
Ovo sam pronašao na jednom forumu i nadam se da će nekome biti od koristi. Hvala kolegi Mariu čiji post kopiram u cijelosti.
LNB (LOW NOISE BLOCK) LNB Uređaj koji pojačava dolazne signale i prevodi ih u električne signale niže frekvencije koje može prepoznati satelitski...
Kako mogu da dodam neki novi kanal preko dreambox-a, al da unesem frekvenciju da stisnem scan i ono da nadje i zacuva...To sam radio prije na...
Imam jedno pitanje u vezi CS-a kojeg još nemam, dakle zanima me što ako je DSL Router u jednoj sobi a satelitski receiver u u drugoj i to npr. 12...
imam resiver koala HD i imam problem sa njom ne znam kako se ubacuje C linija da li neko zna kako se radi to i imaju li slike postupaka ako je neko...
Evo nadam se da sam na pravom pf, ako nisam sry :D Zanima me je li itko uspio uhvatiti signal ove digitalne tv iz HR u Mostaru? Ako je s čim?...
pomoc neznam, sta daradim vise resiver radi sve opcije samo nema signala nece da vrti motor ubacivao sam dosta softvera nista zadnji sto sam ubacio ...
Danas sam pokušao da namestim satelitsku antenu (motorna sa štapom i pozicionerom) i uzeo sam satelit 16e (za moje područje Beograd-ispravite me ako...
Ok reci nam koji rec je u pitanju?? I gde je tacno zapelo??
POzdrav.. imam KAON digital satellite reciver i juce saznao za ovaj sajt sajt,pronasao neke KAON programe i reko da ubacim kljuceve. i tako ja...
imam opticum 4100 c i ne znam gde da ubacim ove ccws kluceve.
Dakle nov sam na ovom forumu pa me zanima dali se smije raspitivati o tip stvarima?
Pozdrav, apsolutni sam početnik i trebam vašu pomoć i akumulirano znanje : stavio sam gemini 4.7 na dreambox 500s, sve radi, uploadao MGcamd...
Poštovanje, evo upravo sam registirao kako bih potražio pomoć od iskusne ekipe jer se guglanjem nisam baš snašao. Danas sam se prvi dan susreo sa...
Imam technikus nova ds resiver i u cryptoworks-u imam ubacen ORF provider (0D0504) ,ali ne i Austria-sat (0D0510), pa me interesuje kako mogu da ga...
Kupio bih a imam dilemu sta kupiti,trazim hd risiver sa dobrom multimedijom(snimanje i programiranje)koji ima dobru podrsku za emu i otvara sve sto...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Redoslijed tema ...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.